BIOS uitlezen...
Ana Stanskovsky laat naam van haar vriend op d'r voorhoofd tatoeëren Influencers
Auteur
08/11/2023 17:31

Ana Stanskovsky laat naam van haar vriend op d'r voorhoofd tatoeëren


Zelf is ze blij met het eindresultaat

Echte liefde is... de naam van je partner voor eeuwig op je voorhoofd zetten. Tenminste, volgens influencer Ana Stanskovsky dan. De 27-jarige Ana is op sociale media vooral bekend vanwege haar humoristische TikTok-video's, maar nu zorgt ze voor behoorlijk wat opschudding omdat ze de naam van haar vriend op haar voorhoofd heeft laat tatoeëren.

Ik weet niet waarom mensen denken dat het krijgen van zo'n grote tatoeage op je voorhoofd zo'n groot probleem is [...] Je kunt nog steeds een baan vinden en zo. Als we uit elkaar gaan, zal ik gewoon een andere Kevin moeten zoeken.

Hoewel ze behoorlijk blij lijkt te zijn met het eindresultaat twijfelt men of het echt is. Volgens tatoeëerder Kevin Paul, die onder meer Harry Styles, Rihanna en Ed Sheeran heeft getatoeëerd, is het letterlijk een zwarte markeerstift. Daarbij zie je de machine niet draaien en lijkt er geen inkt uit te komen.

TikTok/anastanskovsky

No Ragrets

Ondanks dat sommigen denken dat het in scène is gezet, heeft Ana een tweede video uitgebracht waarin ze volhoudt dat de tatoeage gewoon echt is. Zou het?

TikTok/anastanskovsky

Veel besproken

Veel besproken

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair