Palestijnse activisten laten honderden ratten los in McDonald's in Birmingham Nieuws
Auteur
02/11/2023 11:01

Palestijnse activisten laten honderden ratten los in McDonald's in Birmingham


Sinds de aanval van Hamas op Israël en het uitbreken van de oorlog tussen de twee partijen zijn er ook vele activisten die de straat opgaan en demonstreren om zo "hun partij" te steunen. Er zijn echter ook activisten die het iets anders aanpakken.

Zo ontstond er in Nederland ophef over activisten van Bij1 die de "From the river to the sea..."-leus op het torentje projecteerden, en in Engeland ging een Palestijnse demonstrant in Birmingham de lokale McDonald's binnen om daar een paar honderd ratten, die in de kleuren van de Palestijnse vlag waren geverfd, los te laten. Volgens de man was het restaurant pro-Israël en was dat de reden van zijn actie.

De politie is uiteraard naar de man op zoek maar heeft hem tot zover nog niet kunnen vinden. Zijn daad vond echter wel navolging, want een dag later was het wederom raak bij een andere McDonald's in Birmingham, echter dan met ongeverfde ratten.

De tweede actie

/ / Op dit moment bekeken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties