Man (71) zwaar mishandeld in Haagse tram, politie deelt beelden om verdachten te vinden Nieuws
Auteur
01/11/2023 11:04

Man (71) zwaar mishandeld in Haagse tram, politie deelt beelden om verdachten te vinden


Op 26 augustus slaat de vlam in de pan tijdens een tramritje in Den Haag, waarbij een bejaarde man zwaar wordt mishandeld. Hij loopt onder andere een gebroken kaak en oogkas op, en de politie deelt nu nieuwe beelden om de daders te vinden.

Die bewuste zaterdagmiddag stapt een 71-jarige man in Den Haag in tram 9 richting Vrederust. Hij sluit zich aan bij twee mannen achterin de tram, wat leidt tot een discussie die escaleert. Bij de halte Zuiderpark stappen de mannen uit, dreigen enkele keren, maar keren toch terug naar de tram om de ruzie voort te zetten. Een andere passagier probeert te bemiddelen, maar bij de halte Loevesteinlaan duwen en slaan de mannen het slachtoffer voordat ze wegrennen in de richting van Melis Stokelaan/Loevesteinlaan.

Blijvend letsel

Het slachtoffer moest geopereerd worden en zal blijvend letsel aan zijn gezichtsvermogen overhouden. De twee verdachten zijn duidelijk te zien op beelden en de politie is uiteraard naar de mannen op zoek. Ook getuigen worden opgeroepen zich te melden.

(Bron bovenstaande foto's: politie.nl)

Niet de eerste keer

Het is overigens niet de eerste keer dat het in het openbaar vervoer van regio Den Haag misgaat: afgelopen september werd er in een tram in Scheveningen ook een man in elkaar geslagen, waarvan ook beelden werden gedeeld. Daar zijn intussen 4 tienermeisjes voor aangehouden.

Beelden van de vorige mishandeling in Scheveningen

/ / Anderen bekeken ook

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

/ / Reacties