Man door groep jongeren in elkaar geslagen in Scheveningse tram Nieuws
Auteur
11/09/2023 10:05

Man door groep jongeren in elkaar geslagen in Scheveningse tram


Gisteren gingen ineens schokkende beelden rond van een knokpartij in een tram in Scheveningen. Niet alleen in Nederland, maar zelfs tot in Amerika wisten mensen de video te vinden en te delen. De complete context ontbreekt, maar het lijkt erop dat het slachtoffer, waarvan wordt gezegd dat hij geestelijk beperkt zou zijn, net zo lang werd getreiterd totdat hij brak en een tik uitdeelde. Dat bleek koren op de molen voor een enorme groep jongeren die op hem insloeg, en een andere man lijkt hem ook te steken met een scherp voorwerp en hem vol in zijn gezicht te trappen.

Hieonder zie je een gecensureerd fragment van de video, de ongecensureerde versie is op NieuwNieuws te zien. De post van journalist Ian Miles Cheong met daarin de video is al ruim 2.8 miljoen keer bekeken dus laten we hopen dat de instanties meekijken.

Update
: Ja dus, de politie heeft de video al onder ogen gekregen.

Goedemorgen, Dit zijn inderdaad vervelende beelden om te zien. De video is inmiddels bij ons bekend en het is doorgestuurd naar de juiste afdeling. Bedankt voor het delen. ^ JvM

Ook Richard de Mos heeft gereageerd: hij gaat raadsvragen stellen.

De reactie van Richard de Mos

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties