TMZ: Lichaam Matthew Perry niet lang in water voordat het werd gevonden Shownieuws BSR Agency
Auteur
31/10/2023 12:53

TMZ: Lichaam Matthew Perry niet lang in water voordat het werd gevonden


De wereld reageerde geschokt op het plotselinge overlijden van de beroemde acteur Matthew Perry, vooral bekend van zijn rol als Chandler Bing in de populaire jaren 90-serie 'Friends'. Hij werd dood aangetroffen in zijn jacuzzi thuis in Los Angeles maar recente ontwikkelingen werpen toch weer nieuw licht op de omstandigheden van zijn dood.

911-call rond overlijden Matthew Perry

Volgens TMZ lag Matthew Perry's lichaam niet lang in zijn jacuzzi voordat hij dood werd aangetroffen. Toen hulpdiensten bij zijn huis in Pacific Palisades arriveerden, was zijn lichaam niet doordrenkt van water. Nadat hij thuiskwam van een potje pickleball spelen bij de Riviera Country Club, stuurde hij zijn assistent weg voor een boodschap. Bij terugkomst trof hij Perry bewusteloos aan in de jacuzzi en belde hij meteen 911.

Antidepressiva en angststillers gevonden

Ondanks dat er geen illegale drugs in Perry's huis zijn gevonden, waren er wel antidepressiva en anti-angst medicijnen aanwezig. Ook werd er een medicijn voor COPD (Chronic Obstructive Pulmonary Disease) gevonden. De Lijkschouwer van LA County moet nog een officiële doodsoorzaak vaststellen, maar de toxicologische uitslag duurt minimaal 6 weken.

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties