Caroline van der Plas draaide er tijdens College Tour gisteravond niet omheen: "Ik wil met Pieter" TV
Auteur
23/10/2023 10:03

Caroline van der Plas draaide er tijdens College Tour gisteravond niet omheen: "Ik wil met Pieter"


Gisteravond was er op tv een speciale uitzending van College Tour, waarin 4 lijsttrekkers vragen van studenten mochten beantwoorden. Een soort van lijsttrekkersdebat, maar dan net niet. Hoe dan ook, Pieter Omtzigt, Dilan Yesilgoz, Caroline van der Plas en Frans Timmermans namen plaats op het podium en werden flink aan de tand gevoeld.

Er waren voorspelbare vragen over studieschulden, het klimaat en de zorg, maar de vraag over met wie de lijsttrekkers in een mogelijke coalitie graag samen zouden willen werken zorgde voor zenuwachtige lijsttrekkers die om de hete brei heen draaiden. Het gaat niet om de poppetjes, het gaat om de ideeën, te vroeg om uitspraken te doen, het is aan de kiezer, je kent de opmerkingen wel.

Gelukkig was daar Caroline van der Plas die, alhoewel ze verder weinig spreektijd kreeg, duidelijk liet merken met wie ze graag zou samenwerken. Tevens richtte ze zich ook nog even tot Frans Timmermans met een rake opmerking over de GroenLinks-achterban en kernenergie.

GroenLinks wil geen kernenergie

/ / Anderen bekeken ook

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties