BIOS uitlezen...
Van GTST naar miljoenenvilla: zo zag Lieke van Lexmond er 20 jaar geleden uit Shownieuws instagram/liekevanlexmond || BSR Agency
Auteur
21/10/2023 14:01

Van GTST naar miljoenenvilla: zo zag Lieke van Lexmond er 20 jaar geleden uit


Lieke van Lexmond, geboren op 6 februari 1982, is model, presentatrice, 'dj', 'zangeres' en natuurlijk actrice. De laatste tijd horen we niet veel meer van haar, maar we hoeven geen medelijden met haar te hebben, want ze heeft onlangs met haar vent (Bas van Veggel) nog een aardig miljoenenpandje in Amsterdam op de kop getikt.

Bij het grote publiek werd ze voornamelijk bekend door haar rol als Charlie Fischer in Goede tijden, slechte tijden en aangezien vroeger altijd alles beter was, hebben we de foto's uit deze periode op de kop getikt!

BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency

(Bovenstaande foto zijn gemaakt van 2000 t/m 2003 in Amsterdam)

Moonsisters Lieke onder vuur

Maar goed, nadat we haar 380 jaar op televisie hebben gezien maakte ze in 2016 een carrièreswitch en startte ze in 2016 samen met haar zus Jetteke het enigszins omstreden bedrijf Moonsisters. Naast dat ze veel gezeur kregen over de 'kracht van de maan' raakten ze ook in opspraak omdat ze 'per ongeluk' edelstenen hebben verkocht die nep bleken te zijn. 

Gelukkig verveelt ze zich anno 2023 niet want kan ze nog prima d'r eigen boontjes doppen broodjes betalen.

instagram/liekevanlexmond

(De 41-jarige Lieke van Lexmond)

For old times' sake: Charlie en Lorena

We blikken nu nog een laatste keer terug op het moment waarop Lieke van Lexmond (Charlie) en Gigi Ravelli (Lorena) het op de dansvloer behoorlijk gezellig hadden in de langst lopende soap van Nederland; Goede tijden, slechte tijden.

Check dit ook even

Check dit ook even

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties