We waren vroeger allemaal verliefd op Gigi Ravelli, maar hoe ziet ze er tegenwoordig eigenlijk uit? Random BSR Agency
Auteur
28/06/2023 10:02

We waren vroeger allemaal verliefd op Gigi Ravelli, maar hoe ziet ze er tegenwoordig eigenlijk uit?


In den beginne, of nou ja, een hele tijd geleden keken er nog hele volksstammen naar Goede Tijden, Slechte Tijden. Die serie heeft een heleboel actrices gehad die ons collectieve tienerhartje sneller deed kloppen, maar eentje stak daar toch echt met kop en schouders bovenuit: Gigi Ravelli. En in tegenstelling tot wat je wellicht denkt is dat niet haar artiestennaam! Tijd om eens te kijken waar ze nu is, net als dat we dat eerder met Tatjana, Hanna Verboom en Christina Applegate deden.

Hoe het allemaal begon

Gigi Teresa Christiana Ravelli (wat een naam!) werd op 28 juni 1982 geboren in Laren, Nederland. Acteren zat haar blijkbaar in het bloed, want vanaf jonge leeftijd trad ze op in toneeluitvoeringen van haar school en ook tijdens haar studie speelde ze met het toneelgroep Rien Ne Va Plus. Haar tv-carrière begon zoals zovelen met het legendarische Call TV, maar alles raakte in een stroomversnelling toen ze de rol van Lorena Gonzalez op zich nam in de populaire soapserie "Goede Tijden, Slechte Tijden". Dat hield ze maar liefst 7 jaar vol totdat ze daar in 2014 mee stopte.

Daar bleef het echter niet bij, want ze presenteerde ook programma's als CampingLife en Daten in het Donker, en was ze te zien in Draadstaal, De TV Kantine, Dancing With the Stars, Wie is de Reisleider? en Ik Hou Van Holland. Naast televisie acteerde ze ook in films als Verliefd op Ibiza, Gooische Vrouwen en Hartenstraat.

2007

BSR Agency

In één klap miljonairsvrouw

In haar privé-leven liep het ook allemaal op rolletjes, want ze sloeg niemand minder dan Roger Hodenius aan de haak. Die naam doet je wellicht niet direct een belletje rinkelen, maar laten we het erop houden dat zijn vermogen wordt geschat op 335 miljoen euro. Geen heel beroerde vangst dus. Volgens sommigen is dat ook de reden dat Gigi van de aardbodem verdwenen lijkt te zijn, want er wordt nog nauwelijks iets van haar vernomen. Haar man zou het liefst een zo anoniem mogelijk leven leiden en zo laat het stel zich nauwelijks zien. Naar verluidt wonen ze met een zoontje in een Amsterdams paleisje van zo'n 15 miljoen euro, dat eerst nog even grondig verbouwd zou zijn. Niet echt onopvallend, maar toch.

2009

BSR Agency

Gigi anno 2023

De grote vraag is natuurlijk hoe ze er tegenwoordig uitziet. Echter is er online van haar weinig tot niets te vinden; geen foto's, video's of tv-fragmenten. We zullen het dus moeten doen met kunstmatige intelligentie. Geen probleem, daar hebben we Midjourney natuurlijk voor, want volgens deze handige tool zou ze er op haar 41e ongeveer zo uit moeten zien:

Oké, interessant... Maar, dit kan natuurlijk alleen als ze héél veel groente heeft gegeten, dagelijks in de sportschool stond en haar lichaam tot in de puntjes verzorgd zou hebben. Plus een beetje Photoshop of een fulltime visagist aan huis. Het kan natuurlijk ook zijn dat ze zich lekker heeft laten gaan en zich een Bourgondische levensstijl heeft aangemeten, wat wel zou passen bij het vermogen van haar partner. Als we wat Bourgondische keywords in de AI-blender gooien krijgen we een ander resultaat. 🤣

/ / Op dit moment bekeken

Meer over
Delen

/ / Reacties