BIOS uitlezen...
Ajax tijdens wedstrijd tegen AEK Athene getrakteerd op 'lasershow', trainer Steijn woest Sport
Auteur
06/10/2023 10:32

Ajax tijdens wedstrijd tegen AEK Athene getrakteerd op 'lasershow', trainer Steijn woest


Gisteravond speelde Ajax gelijk tegen AEK Athene waardoor er al sinds 24 augustus niet meer gewonnen is. Dat is echter niet waarom de wedstrijd herinnerd zal worden, want de spelers van de Nederlandse club kregen volgens trainer Maurice Steijn een 'gratis laserbehandeling'.

De spelers werden non-stop belaagd met laserpointers, iets waar vooral Steven Bergwijn last van had toen hij mocht aanleggen voor een penalty in de dertigste minuut. Hij wist de strafschop alsnog te benutten, al werd hem wel gevraagd of hij door wilde gaan of niet.

De scheidsrechter vroeg of ik 'm wilde nemen. Ik dacht: gewoon doen. Ze stoppen er toch niet mee en ik weet waar het doel staat. Ik moest ermee dealen en hij ging er goed in.

Maurice Steijn is woedend

Trainer Maurice Steijn was minder enthousiast en noemde de avond een 'gratis laserbehandeling'. Volgens hem moet er worden ingegrepen, want ook al lijken die pointers onschuldig, ze kunnen wel degelijk schade aan iemands ogen toebrengen.

Ik heb ze op mij, mijn keeper, mijn penaltynemer en zelfs op ons publiek zien schijnen. Er moet vanuit de club of UEFA ingegrepen worden.

De NVWA over laserpointers

De reactie van Bergwijn na de wedstrijd

Trending vandaag

Trending vandaag

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties