Volendamse juice: geruchten over vreemdgaan Jan Dulles, Nick Schilder en Jan Smit Shownieuws
Auteur
13/09/2023 17:31

Volendamse juice: geruchten over vreemdgaan Jan Dulles, Nick Schilder en Jan Smit


In Volendam gonst het altijd van de geruchten, maar vandaag heeft Yvonne Coldeweijer enkele opmerkelijke verhalen gedeeld over de bekende Volendamse zangers Jan Dulles, Nick Schilder en Jan Smit.

Jan Dulles, bekend van de 3JS

Via haar Instagram stories heeft ze laten weten veel informatie te ontvangen over deze drie zangers. Ze beweert dat Jan Dulles, bekend van de 3JS, in het verleden niet altijd trouw is geweest. Zijn huidige vrouw, Caroline, zou hier zelfs van op de hoogte zijn geweest net als heel Volendam.

P.s. nog gefeliciteerd met jullie huwelijk.

Nick Schilder, bekend van Simon

Er gaan ook geruchten rond dat Nick Schilder, die andere van Nick & Simon, in het verleden ook zijn wilde kant heeft laten zien. Volgens Yvonne's bronnen zouden managers tijdens optredens soms opdracht hebben gekregen om fans uit het publiek te halen voor de zangers en daarnaast zou 'ie ook niet vies zijn van escorts.

Jan Smit, bekend van z'n oma

Over Jan Smit ontspringt deze Volendamse dans niet: Yvonne beweert dat Jan in het verleden een affaire had tijdens zijn relatie met Yolanthe. Hoewel alleen Yolanthe in slecht de media kwam vanwege de parkeergarage-video met Wesley Sneijder, zou ook Jan op dat moment regelmatig naast de pot piesen.

Check dit ook even

Check dit ook even

Meer over
Delen

Reacties

Reacties