Delen is lief

Email
BSR Agency

Emily Ratajkowski steelt de show met gewaagde jurk op Pretty Little Thing-event

De 32-jarige Emily Ratajkowski begon haar carrière als kindmodel en werkte zich op tot een van de meest herkenbare gezichten in de modewereld. Naast haar opvallende verschijning in de 'Blurred Lines' video, waar jaren later nog een klein metoo-staartje aan zat, heeft ze sindsdien de covers van toonaangevende tijdschriften gesierd, waaronder 'Vogue', 'Harper's Bazaar' en 'Marie Claire'.

Buiten de modewereld heeft ze zich ook gewaagd aan acteren, met rollen in films als 'Gone Girl' en 'We Are Your Friends', maar de laatste tijd is ze (bij ons) vooral bekend van het verschijnen op persmomenten en superinteressante premières.

Pretty Little Thing

Afgelopen dinsdag verscheen ze op het 'Pretty Little Thing'-evenement in New York, waarbij ex-topmodel Naomi Campbell als creative director een modeshow heeft georganiseerd, maar als je de foto's van Emily bekijkt dan vraag je je toch af of ze die ochtend niet een deel van haar outfit is vergeten aan te trekken. 👀

👉 Check ook: Daten met Vera Dijkmans? Eerst haar sollicitatieformulier invullen!

  BSR Agency

Meer zien? Log even in!

Dit artikel is speciaal voor leden. Om de rest van de inhoud te kunnen zien moet je dus even inloggen! Heb je nog geen account, dan kan je die gratis aanmaken.

Waarom?

Omdat leden waardevol voor ons zijn en we alle content dagelijks gratis aanbieden, net als een account. Daarnaast kan je dan ook reageren én stemmen op artikelen, en heb je toegang tot het VIP-kanaal met nog meer content. 👌

Zeker even checken

Topreactie (+)

Mag gezien worden.

Reacties ()

Download onze app

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail