BIOS uitlezen...
Opgedoken beelden geven nieuwe wending aan beschuldiging tegen bondsvoorzitter Luis Rubiales Nieuws
Auteur
31/08/2023 09:44

Opgedoken beelden geven nieuwe wending aan beschuldiging tegen bondsvoorzitter Luis Rubiales


De rel rondom de kus na de gewonnen WK-finale van de Spaanse voorzitter Luis Rubiales aan voetbalster Jennifer Hermoso krijgt een nieuw hoofdstuk: afgelopen woensdag doken er beelden op waarin te zien is dat Hermoso lachend reageert op alle foto's die op social media verschenen van de inmiddels beruchte kus.

Beso! Beso! Beso!

Tijdens de prijsuitreiking van het wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen gaf Rubiales de Spaanse topspeelster Jennifer Hermoso een kus op de mond. In eerste instantie leek er niets aan de hand te zijn, maar later benadrukte ze dat de kus niet met wederzijdse instemming had plaatsgevonden. Deze nieuwe beelden lijken dit verhaal echter tegen te spreken, want in de bus na afloop van de gewonnen finale is te zien hoe Hermoso lachend bij foto's van de kus poseert en ook de andere speelsters scanderen "Beso! Beso! Beso!" (Kus! Kus! Kus!).

Rubiales blijft vooralsnog altijd volhouden dat hij niets verkeerd heeft gedaan. De FIFA heeft hem voor negentig dagen geschorst, terwijl het Spaanse Openbaar Ministerie een onderzoek is gestart.

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

Meer over
Delen

Reacties

Reacties