BIOS uitlezen...
Het Spaanse dameselftal geniet na alle ophef van een bikinitripje op Ibiza Hot shots BSR Agency
Auteur
28/08/2023 14:02

Het Spaanse dameselftal geniet na alle ophef van een bikinitripje op Ibiza


Het was voor het Spaanse dameselftal het weekje wel hoor. Eerst winnen ze de wereldbeker in Australië en tijdens de uitreiking daarvan werd speelster Jennifer Hermoso vol op haar snufferd gezoend door voorzitter van de bond Luis Rubiales. Ophef overal, ongewenste intimiteiten, aanranding, seksueel grensoverschrijdend gedrag, de hele shabang kwam op de man en het team af. Echter, in plaats van zijn excuses aan te bieden en gewoon aan te geven dat hij haar in een vlaag van euforie een dikke zoen had gegeven, dat dat onhandig was en hij dat niet meer zal doen zette hij zijn hakken in het zand.

Hermoso zou volgens hem hebben ingestemd met de kus en daar later over hebben gelogen, de hele ophef was een heksenjacht en hij weigerde op te stappen. Dapper, maar ook onhandig want alle speelsters hebben al aangegeven dat ze niet meer onder zijn aanvoering zullen spelen en inmiddels heeft de FIFA hem voor 90 dagen geschorst in afwachting van de uitkomst van het onderzoek dat de wereldvoetbalbond naar hem is gestart. Tevens heeft hij een contactverbod voor Hermoso en haar familie. Vandaag werd ook bekend dat zelfs de moeder van Rubiales zich in de discussie mengt: zij is in hongerstaking gegaan en weigert te eten totdat de "onmenselijke en bloeddorstige jacht" op haar zoon is gestopt.

Ontspannen op Ibiza

In plaats van over de sportieve prestatie ging het dus vooral over de kus (en de schunnige bewegingen die Rubiales op de tribune had gemaakt) en zoals je zult begrijpen zijn de speelsters nu dan ook bekaf. Eerst het toernooi, dan de overwinning en dan nog eens dat gedoe, dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Gelukkig hebben de dames die dan ook ingeruild voor een bikini, want tijdens hun gezamenlijke tripje naar Ibiza lijken Alexia Putellas, Misa Rodriguez, Jennifer Hermoso, Salma Paralluelo en al hun collega's zich wél prima te vermaken!

BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency

Was de kus nou wederzijds?

Nog meer interessants

Nog meer interessants

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!

Reacties

Reacties

Personen