BIOS uitlezen...
Alex Soze openhartig over de doodsbedreigingen die hij van Ajax-hooligans kreeg Random
Auteur
02/08/2023 12:01

Alex Soze openhartig over de doodsbedreigingen die hij van Ajax-hooligans kreeg


De meeste video's van Alex Soze zijn zo ongeveer hetzelfde: een hoop geschreeuw, een hoop agressie, spierwitte tanden en dan OESSSJJJJJ. Moet de beste man lekker zelf weten, maar in een vlog die hij deze week plaatste liet hij zich van een andere kant zien. Na een aantal videoboodschappen (die je hem voor een paar tientjes kunt laten doen) zou de harde kern van Ajax het op hem hebben gemunt en dat is hem niet in de koude kleren gaan zitten.

Ik deed daar meet & greets op Koninginnedag voor een vriend van mij bij zijn kroeg. Wat gebeurt er, ik sta daar met mijn zoon hè. Stel je voor je bent een man, 45 jaar en ik sta er met mijn zoon. Het was gezellig tot een bepaalde groep van Ajax-hooligans het feestje voor mij in ieder geval kwamen verpesten. Te triest voor woorden eigenlijk.

Alex zou namelijk volgens de hooligans een Amsterdamverbod hebben en moest daarom € 5.000,- aftikken. Dat had 'ie niet bij zich en dus wilden de Amsterdammers zijn horloge hebben. Alex gaf aan dat privé te willen regelen omdat hij niet voor lul wilde staan, en nadat hij met de jongen naar binnen liep sloeg hij hem op z'n gezicht. Niet de allerhandigste move, want de mannen bleken later gewapend.

De volledige video

Veel besproken

Veel besproken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties