Opnieuw tegenvaller voor Hakim Ziyech: Rolls-Royce Cullinan van € 500.000 crasht in Amsterdam Shownieuws
Auteur
31/07/2023 15:29

Opnieuw tegenvaller voor Hakim Ziyech: Rolls-Royce Cullinan van € 500.000 crasht in Amsterdam


Het zit de Marokkaanse topvoetballer Hakim Ziyech niet mee. Aan het begin van dit jaar stond een overgang van Chelsea naar Paris Saint-Germain op de planning, maar ging uiteindelijk niet door omdat Chelsea niet op tijd het papierwerk had doorgestuurd naar Parijs. Auw. Afgelopen maand zou ook een transfer naar het Saoedische Al-Nassr ook zijn afgeketst, omdat Ziyech niet door de medische keuring kwam. Ai.

Gisteravond zat het weer behoorlijk tegen toen zijn Rolls-Royce Cullinan, ter waarde van een kleine 500.000 euro, betrokken was bij een aanrijding op de Willem Schoutenstraat in De Baarsjes, in de buurt van het Rembrandtpark. Volgens getuigen zat Ziyech er zelf niet in en had hij zijn auto uitgeleend. Dat is dus ook de laatste keer...

Eén van de automobilisten is aangehouden, maar de identiteit van deze persoon houdt de politie (uiteraard) geheim.

UPDATE van Geenstijl:

In de stijlloze mailbox: "Ik wil graag anoniem blijven, maar ooggetuigen hebben bevestigd dat Ziyech daadwerkelijk achter het stuur zat. Hij heeft met zijn medepassagier gewisseld en is er zelf vandoor gegaan. De 'bestuurder' die is aangehouden zou ook nog eens te veel hebben gedronken."

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties