Catastrofe: Peter Gillis nu ook vervolgd voor belastingfraude Shownieuws
Auteur
07/07/2023 11:04

Catastrofe: Peter Gillis nu ook vervolgd voor belastingfraude


Jazeker, daar is 'ie weer: Peter Gillis! Het blijkt namelijk dat de beste man ook nog eens wordt vervolgd vanwege belastingfraude. Kon er ook nog wel bij, en hij wordt in dit geval verdacht van het niet op de juiste manier voeren en bewaren van de administratie, het verstrekken van onjuiste of onvolledige informatie aan de Belastingdienst en het niet (tijdig) doen van aangifte vennootschapsbelasting. Er werden invallen gedaan in Asten, Loon op Zand, Valkenswaard en Hoek.

Dat komt dan bovenop de mishandelingszaak die Nicol tegen hem heeft aangespannen. Die wordt overigens verplaatst naar een latere datum omdat het OM eerst meer onderzoek wil doen. Tel daarbij op dat hij zijn villa in het Belgische Lommel moet laten slopen (plus € 34.000 boete moet betalen) en ook nog eens tonnen aan dwangsommen mag aftikken vanwege problemen met arbeidsmigranten op zijn vakantieparken en je kunt wel stellen dat 2023 nog niet écht het jaar van Petertje is.

Peter reageert op het uitstellen van de mishandelingszaak

Veel besproken

Veel besproken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties