Stakende verpleegsters konden in Engeland goud geld verdienen door uit de kleren te gaan Lifestyle
Auteur
14/06/2023 08:04

Stakende verpleegsters konden in Engeland goud geld verdienen door uit de kleren te gaan


Het is een beetje een zootje in de Engelse gezondheidszorg, want medewerkers hebben al meerdere keren gestaakt. Onlangs waren het nog de verplegers die het werk neerlegden en later zullen de junior doctors het werk neerleggen. Dit deden ze ook al in december en februari, want de werkdruk (en de inflatie) blijft onverminderd hoog. Het nadeel van staken is natuurlijk wel dat je geen salaris krijgt, maar daar heeft een slimme OF-concurrent iets op gevonden!

Geen commissie!

Elke verpleegster die zich namelijk inschrijft op de website OKFans.com (tsjah) krijgt 100% van alle verdiensten en hoeft dus geen commissie af te dragen.

Onze grootste steun gaat uit naar Britse verpleegsters. Als je besluit om te staken, staan wij voor je klaar. Als gebaar van solidariteit bieden we 100% commissie aan voor alle verpleegsters die zich tijdens deze periode bij Okfans aansluiten. Laten we samen je onschatbare bijdragen versterken en waarderen.

Dat lieten Kayley Winterson (26) en haar partner Emily Rose (28) zich geen twee keer zeggen en zij zegden zelfs hun banen op om fulltime volwassen content te maken. Oftewel, extreem lange dagen waarop ze 11 pond per uur verdienden naar minimaal het viervoudige. Kayley vertelde:

We vinden het geweldig dat een website de inspanningen van verpleegsters en ander personeel erkent. Jammer dat een website dit wel doet, terwijl werkgevers dit nog niet erkennen. Ik denk dat er veel negatieve berichtgeving is over deze industrie. Maar deze verandert voortdurend en ik denk dat het de komende 10 jaar meer geaccepteerd zal worden in de samenleving. Probeer het eens, het is makkelijker om £10.000 te verdienen dan £10.000 te besparen, naar mijn mening.

Van oververmoeide en onderbetaalde verpleegsters naar binnenharkende adult entertainers, het kan verkeren. Tijd voor wat fotografisch bewijs!

Toen de dames nog als verpleegster werkten

Als volwassen filmmaaksters

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties