Hatseflats: Dit is Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van Peter Gillis Shownieuws
Auteur
24/05/2023 09:35

Hatseflats: Dit is Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van Peter Gillis


Hatseflats, Peter Gillis laat er geen gras over groeien want nadat hij en Nicol Kremers in februari officieel bekend maakten uit elkaar te gaan (en gisteravond dus de eerste uitzending zonder Nicolleke op tv was) is de beste man nu al 2 maanden foxwild met een nieuwe dame, genaamd Wendy van Hout. Saillant detail: deze dame is de ex van Mike Maaskant. Jawel, de eerste kerel waarmee Nicol na Peter een relatie had. Een soort van pervers swingende driehoeksverhouding dus.

Wie is Wendy?

Hoe dan ook, deze dame komt uit Eindhoven en heeft 5 koters uit 3 vorige relaties. Haar oudste twee, 19 en 17, studeren in Frankrijk, de jongste drie, (11, 9 en 4) ziet ze vaak omdat ze een losse omgangsregeling hebben. Toen ze jong was, werkte Wendy op de kermis en in 2010 begon ze met het verkopen van tassen en accessoires, wat uitgroeide tot twee kledingwinkels. Die gingen echter al vrij vlot failliet, en in 2019 begon ze daarom met een tattooshop. Oh, en inmiddels heeft ze er ook weer een kledingwebshop bij.

Naar eigen zeggen vindt ze het belangrijk haar eigen geld te verdienen, dus we vermoeden dat ze exact dáárom een relatie is begonnen met een veel oudere man die nog voor moet komen vanwege een eventuele mishandeling en héééééél toevallig multimiljonair is. Hoe dan ook, er wordt al gesproken over samenwonen en Wendy is te zien in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa. Peter vertelde in een interview met Privé:

Heel toevallig, alsof het zo moest zijn, kwamen we elkaar tegen op een van mijn parken, op Blauwemeer. Dat was op eerste paasdag, toen ik bij het horecadeel buiten liep. Ik werd aangesproken door een dame die iets wilde weten. Achteraf blijkt dat Wendy te zijn, die heel spontaan riep: ‘Hé jij bent Peter!’ Ja dat ben ik, de enige echte. En het werd direct gezellig! Wendy was naar het park qekomen om naar een stacaravan te kijken, waar ze in de weekenden met haar vijf kinderen naartoe kan gaan. We raakten daarover in gesprek en gaven elkaar ons telefoonnummer. Teruq in de auto dacht ik wel: Wat een leuke vrouw maar dit zal wel niets worden. Maar 's avonds kreeg ik een appje, dat ze door de campingbeheerder nog was rondgeleid. Ze vond het een mooi park. Op het eind van het gesprek, toen ik het niet meer verwachtte, vroeg ze: ‘Zullen we snel weer een koffie ergens gaan drinken?’ Van het een kwam het ander en nu zit ze hier bij dit interview met Privé. Als de nieuwe mevrouw Gillis. (Bron: Privé)

Tsjah. Wij denken hier maar gewoon even helemaal niks van. Al helemaal niet omdat ze een paar jaar geleden de hoofdrol speelde in een videoclip van het nummer met de veelzeggende titel "Je bent een golddigger". Nope, daar houden we wijselijk onze mond over!

De videoclip in kwestie

Ook interessant

Ook interessant

Meer over
Delen

Reacties

Reacties