BIOS uitlezen...
Nicol Kremers zit gezellig met haar nieuwe vriend te 'battelen' op TikTok Shownieuws
Auteur
13/02/2023 11:31

Nicol Kremers zit gezellig met haar nieuwe vriend te 'battelen' op TikTok


Nu de tortelduifjes, na maandenlange geruchten, officieel uit elkaar zijn hoeft Nicolleke ook niet meer te verbergen dat ze inmiddels al een tijdje met 'Barbershop Mike' aan het aanpappen is. Sterker nog; gisteravond zaten ze samen op #TikTok om lekker tegen elkaar te battelen (ergo: geld verdienen dankzij gifts van kijkers). Van miljonairsvrouw naar geld verdienen via social media, het kan verkeren zullen we maar zeggen.

Nicol en Mike beschuldigen Dennis Schouten

Overigens werd er ook aan ze gevraagd hoe zij over Roddelpraat dachten en daar kwam op zich natuurlijk niet echt een verrassend antwoord uit, aangezien dat voor aardig wat gezeik heeft gezorgd, maar de beschuldigingen aan het adres van Dennis Schouten waren dermate ernstig dat hij aangifte wilde doen een kort geding aanspant. Tussen neus en lippen door beweren dat iemand foto's naar 13- en 14-jarige meisjes stuurt, kan gewoon.

Loop niet goed af

instagram/reality_fbi

Check dit ook even

Check dit ook even

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair