Ook mishandeling in Tubbergen: meisje trapt slachtoffer dat op de grond ligt Nieuws
Auteur
13/05/2023 11:01

Ook mishandeling in Tubbergen: meisje trapt slachtoffer dat op de grond ligt


Na de misselijkmakende video's uit Pijnacker waarin een oudere man met hond door enkele jongeren op straat wordt mishandeld en de beelden van een mishandeling in Haaksbergen waarin het slachtoffer door groep jongeren wordt belaagd, gaat er nu ook een (oudere) video uit Tubbergen rond waarin een jong meisje en ander mishandelt.

De video's die momenteel op sociale media worden verspreid laten een meisje zien dat een weerloos slachtoffer schopt. In een van de video's loopt het meisje, gefilmd door een jongen, langs een bospad naar een locatie waar een ander meisje op de grond ligt. Zonder aarzelen trapt ze haar twee keer in haar buik en de filmer moedigt haar ook nog eens aan om "cool" te kijken terwijl ze nonchalant poseert.

De politie doet onderzoek naar de 'incidenten' die in een bosrijke omgeving nabij de voetbalvelden van TVC'28 en Sportcentrum de Vlaskoel zouden zijn vastgelegd.

UPDATE: bericht van het slachtoffer ontvangen: "Het is inderdaad een oude video en we zijn nu gewoon al 2 jaar goed bevriend".

vkmag

Ook interessant

Ook interessant

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair