Martin Bosma (PVV) haalt opnieuw uit naar D66: 'vriendjespolitiek aan de macht' Politiek
Auteur
12/05/2023 13:31

Martin Bosma (PVV) haalt opnieuw uit naar D66: 'vriendjespolitiek aan de macht'


Dat Martin Bosma een lichtelijk D66-obsessie heeft zal je vast niet zijn ontgaan en ook vandaag schudt hij zo weer een ons-kent-ons-speech uit zijn PVV-mouw over de (volgens hem) "netwerkcorruptie" in de media.

Zie de zwoele liefdesnachten van NPO-voorzitter, een D66'er, met de hoogste mediaambtenaar bij wie ze ook lobbiet voor geld. De minister van Media is van D66, de staatssecretaris van Media is van D66, de hoogste ambtenaar van Media is van D66. Zie ook de innere banden van D66 met lobbykantoor Dreuge en Van Drimmelen. Zie de benoeming tot hoofd van de Raad van State van D66'er Tom de Graaf door D66-minister Ollongren op aandringen van D66-leider Pechtold en na consultatie van de hoogste ambtenaar op dat ministerie, die is van D66. Mag ik langs deze weg ook Wouter Koolmees nog even feliciteren met zijn nieuwe baan, voorzitter. Hij is oud-minister van D66

Nou is Martin Bosma niet per definitie de meest objectieve (en genuanceerde) politicus van de Tweede Kamer, maar het schetst wel een bepaald beeld.

Meer Martin voor de liefhebbers

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

Meer over
Delen

Reacties

Reacties