BIOS uitlezen...
De opvolger van de serie Dahmer is onderweg en gaat over de broers Menéndez Films & Series
Auteur
04/05/2023 12:02

De opvolger van de serie Dahmer is onderweg en gaat over de broers Menéndez


Liefhebbers van de recordbrekende serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story kunnen blij zijn want de opvolger is onderweg! Nee, dat is geen sequel aangezien dat in het geval van Jeffrey Dahmer knap lastig wordt, maar deze serie zal zich richten op de broertjes Menéndez. Wellicht doet die naam je een klein belletje rinkelen, dus laat ons je geheugen weer even opfrissen:

De broers Lyle en Erik Menendez zijn Amerikaanse mannen die in de gevangenis zitten voor de moord op hun ouders in 1989. Na een langdurig proces werden de broers schuldig bevonden en veroordeeld tot levenslange gevangenisstraffen zonder mogelijkheid tot vervroegde vrijlating. Sindsdien hebben ze verschillende beroepen en verzoeken om herziening van hun straf ingediend, maar deze zijn tot op heden allemaal afgewezen.

De zaak kreeg destijds veel aandacht in de media vanwege het schokkende karakter van de moorden en de achtergrond van de broers (ze kwamen uit een welgestelde familie). Ook begonnen mensen zich naar aanleiding van deze zaak af te vragen hoe eerlijk het Amerikaanse rechtssysteem was, dus reden genoeg om deze serie straks te bingen. Of dat weer zo'n succesverhaal gaat worden weet niemand, maar Dahmer blijft na Squid Game en Stranger Things nog steeds de best bekeken serie op Netflix. De exacte releasedatum is onbekend maar deze opvolger zou ergens in 2024 moeten verschijnen.

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties