Delen is lief

Email

De opvolger van de serie Dahmer is onderweg en gaat over de broers Menéndez

Liefhebbers van de recordbrekende serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story kunnen blij zijn want de opvolger is onderweg! Nee, dat is geen sequel aangezien dat in het geval van Jeffrey Dahmer knap lastig wordt, maar deze serie zal zich richten op de broertjes Menéndez. Wellicht doet die naam je een klein belletje rinkelen, dus laat ons je geheugen weer even opfrissen:

De broers Lyle en Erik Menendez zijn Amerikaanse mannen die in de gevangenis zitten voor de moord op hun ouders in 1989. Na een langdurig proces werden de broers schuldig bevonden en veroordeeld tot levenslange gevangenisstraffen zonder mogelijkheid tot vervroegde vrijlating. Sindsdien hebben ze verschillende beroepen en verzoeken om herziening van hun straf ingediend, maar deze zijn tot op heden allemaal afgewezen.

De zaak kreeg destijds veel aandacht in de media vanwege het schokkende karakter van de moorden en de achtergrond van de broers (ze kwamen uit een welgestelde familie). Ook begonnen mensen zich naar aanleiding van deze zaak af te vragen hoe eerlijk het Amerikaanse rechtssysteem was, dus reden genoeg om deze serie straks te bingen. Of dat weer zo'n succesverhaal gaat worden weet niemand, maar Dahmer blijft na Squid Game en Stranger Things nog steeds de best bekeken serie op Netflix. De exacte releasedatum is onbekend maar deze opvolger zou ergens in 2024 moeten verschijnen.

Zeker even checken

Topreactie (+)

Zou leuk zijn als het deze keer wat minder aangedikt is.

Reacties ()

Gratis app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail