Macabere foto's uit het appartement van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer TV
Auteur
06/10/2022 14:01

Macabere foto's uit het appartement van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer


Waarschijnlijk ben je hem aan het kijken, wil je hem nog kijken of heb je hem al gezien; de hitserie van Netflix 'Monster: The Jeffrey Dahmer Story'. De serie over Jeffrey Lionel Dahmer, ook bekend als het Milwaukee Monster, een Amerikaanse seriemoordenaar, necrofiel, kannibaal en verzamelaar van lichaams- en skeletdelen die tussen 1978 en 1991 zeventien mannen en jongens van het leven beroofde. Fijne vent dus.

Op 22 juli 1991 deed de politie een gruwelijke ontdekking tijdens het doorzoeken van het appartement van Milwaukee seriemoordenaar en kannibaal Jeffrey Dahmer. Agenten werden naar appartement 213 geleid nadat ze Dahmer ‘ s laatste slachtoffer, Tracy Edwards, hadden gevonden, die erin was geslaagd om te ontsnappen en door de straat te rennen met een paar handboeien bungelend aan een van zijn polsen. [...] Toen de politie het appartement binnenkwam om Dahmer te ondervragen en de sleutel van de handboeien te vinden, doorzochten ze ook Dahmers kamer om het mes te vinden maar wat de officieren vonden was veel verontrustender dan een wapen. Bijna 80 Polaroids van naakte, geposeerde en in stukken gesneden lichamen werden ontdekt in Dahmers open ladekast

In de serie komt zijn appartement duidelijk in beeld en aan de beelden van zijn échte woning te zien hebben de makers goed hun huiswerk gedaan.

Een kijkje nemen in appartement 213

Video van de dag

Video van de dag

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties