BIOS uitlezen...
Ajax-supporters slopen toiletten in de Kuip tijdens keiharde bekerfinale, vuurwerkcontrole mislukt Nieuws
Auteur
01/05/2023 10:07

Ajax-supporters slopen toiletten in de Kuip tijdens keiharde bekerfinale, vuurwerkcontrole mislukt


Dat PSV gisteren de KNVB-beker heeft gewonnen zullen de meeste voetballiefhebbers wel mee hebben gekregen. Het was niet echt een wedstrijd om over naar huis te schrijven aangezien de wedstrijd bol stond van opstootjes, gezeur, geduw en getrek waarbij scheidsrechter Higler 11 kaarten uitdeelde, maar ook de supporters wisten zich niet echt te gedragen. Om de een of andere reden moesten de toiletten van de Kuip het namelijk behoorlijk ontgelden, en ook stoeltjes werden niet gespaard. Klein pluspuntje: er werden géén plastic bekertjes op het veld gegooid.

Controle op vuurwerk?

Ook had de KNVB aangegeven éxtra te zullen controleren op vuurwerk, want dat is natuurlijk maar levensgevaarlijk. Nu weten we niet precies hoe slechtziend de security was, maar laten we het er maar even op houden dat die controle niet helemaal vlekkeloos is verlopen.

De moves van Van Nistelrooij

Gelukkig was het in de PSV-kleedkamer wel een feestje, want als zelfs hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij zijn soepele heupjes van stal haalt dan weet je hoe laat het is. Fissa!

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties