14-jarige jongen in elkaar geslagen op vakantiepark Oostappen, Peter Gillis weigert medewerking Shownieuws
Auteur
03/04/2023 11:04

14-jarige jongen in elkaar geslagen op vakantiepark Oostappen, Peter Gillis weigert medewerking


De maandag begint pas echt lekker met een nieuwe rel rondom Peter Gillis en vandaag is het weer eens zover. De beste man was samen met Parkie Markie aanwezig op een feestje op zijn park Prinsenmeer, waar na een optreden van Mart Hoogkamer een vechtpartij uitbrak waarbij een 14-jarige jongen stevig in elkaar werd getrimd omdat hij ergens niet langs werd gelaten.

De moeder van de jongen deed haar beklag op Facebook en zocht naar getuigen, nadat ze eerst op de avond zelf verhaal ging halen bij Peter en Mark Gillis. Er hing namelijk een enorme camera boven de plek van de vechtpartij, maar er bleken geen beelden te zijn. Vreemd. Ook zouden de daders 'mensen van buitenaf' zijn, iets dat ook ongeloofwaardig is aangezien je een speciaal bandje nodig had om binnen te komen en dat bandje zou weer gelinkt zijn aan je vakantiewoning. Ook gaven de Gillisjes aan dat het totaal niet hun verantwoordelijkheid zou zijn.

Je zou zeggen dat je als eigenaar van het park je best zou willen doen om de daders te vinden, maar om de een of andere reden houden ze het liever onder de pet. Wordt hopelijk vervolgd!

Instagram/reality_fbi
Instagram/reality_fbi
Instagram/reality_fbi

Peter kocht zichzelf wel een dikke nieuwe villa

/ / Veel besproken

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

/ / Reacties