Delen is lief

Email

14-jarige jongen in elkaar geslagen op vakantiepark Oostappen, Peter Gillis weigert medewerking

De maandag begint pas echt lekker met een nieuwe rel rondom Peter Gillis en vandaag is het weer eens zover. De beste man was samen met Parkie Markie aanwezig op een feestje op zijn park Prinsenmeer, waar na een optreden van Mart Hoogkamer een vechtpartij uitbrak waarbij een 14-jarige jongen stevig in elkaar werd getrimd omdat hij ergens niet langs werd gelaten.

De moeder van de jongen deed haar beklag op Facebook en zocht naar getuigen, nadat ze eerst op de avond zelf verhaal ging halen bij Peter en Mark Gillis. Er hing namelijk een enorme camera boven de plek van de vechtpartij, maar er bleken geen beelden te zijn. Vreemd. Ook zouden de daders 'mensen van buitenaf' zijn, iets dat ook ongeloofwaardig is aangezien je een speciaal bandje nodig had om binnen te komen en dat bandje zou weer gelinkt zijn aan je vakantiewoning. Ook gaven de Gillisjes aan dat het totaal niet hun verantwoordelijkheid zou zijn.

Je zou zeggen dat je als eigenaar van het park je best zou willen doen om de daders te vinden, maar om de een of andere reden houden ze het liever onder de pet. Wordt hopelijk vervolgd!

  Instagram/reality_fbi
  Instagram/reality_fbi
  Instagram/reality_fbi

Peter kocht zichzelf wel een dikke nieuwe villa

Artikel delen

Embed code

Anderen bekeken ook

Topreactie (+)

Anders ga je gewoon even naar de politie ipv peter gillis ??? hoe dan achterlijk volk. Wel even de juiste persoon in actie zetten. Peter gillis is niet de politie of verantwoordelijke om dit op te lossen denk ik dan ? Als je meerder bedrijven hebt hoe moet je dan tijd maken voor onzin die de politie moet uitzoeken ? of eist ze dat anderen van het park moeten ofzo hoe dan. Dit is weer een typisch iemand die zijn gelijk op internet probeert te halen door naar een ander uit te halen. Walgelijk volk. Los daarvan sneu voor haar zoon. maar wat moet die gillis hierin doen dan ??? speciaal omdat mama boos is en jammert. Ga gewoon naar de politie zoals iedereen, en verwacht geen speciale behandeling voor je knulletje. Het zijn sowieso paupers, anders stond je daar niet op een park. Enige reden dat ze niet kunnen wachten op een normaal politie onderzoek is waarschijnlijk omdat ze wraak willen ofzo, vergelding. Want blijkbaar is een politie onderzoek niet genoeg. Kansloos en pauper ten top.

Reacties ()

Gratis app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail