Politie geeft heftige beelden van brute mishandeling Mark Gillis vrij Shownieuws
Auteur
28/03/2022 21:01

Politie geeft heftige beelden van brute mishandeling Mark Gillis vrij


In november 2021 was Mark Gillis, de zoon van 'Hatseflats' Peter, slachtoffer van een overval waarbij hij stevig werd toegetakeld. Drie mannen trapten en sloegen op hem in en alhoewel Mark geen kleine jongen is had hij niets in te brengen. Ook werden een taser en pepperspray op hem gebruikt, en de daders gingen er uiteindelijk vandoor met wat geld, nephorloges en een zonnebril. Nou nou. Mark Gillis reageerde bij RTL Boulevard:

Ze hebben me proberen vast te binden. Toen ik loskwam, kwam ik weer in een worsteling. Ze hebben me gewurgd tot bijna m'n laatste adem. Tijdens het wurgen hebben ze me op mijn hoofd geslagen en geschopt. Het was heel angstig om mee te maken. Het is met geen pen te beschrijven. Je merkt gauw genoeg dat er tegen drie man niet op te vechten is.

Hij heeft er naar eigen zeggen nog steeds dagelijks last van. Hij is sinds kort weer volledig aan het werk maar slaapt slecht en is nog steeds knap angstig.

Ik hoop dat de daders gepakt worden en gestraft worden voor hetgeen dat ze mij aangedaan hebben. Wat ik nog belangrijker vind, is dat ze dit een ander niet aan kunnen doen. Zolang zij nog buiten lopen, zit ik nog gekluisterd binnen.

De daders zijn tot zover nog niet gepakt, al heeft de politie al wel één verdachte op de korrel. Er zou een naam bekend zijn en vermoed wordt dat deze snel wordt opgepakt. Van de anderen is nog niets bekend en dus besloot de politie in overleg met de familie de beelden online te zetten. As usual, heb je tips? Effe bellen!

Zo was hij er aan toe

Veel besproken

Veel besproken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties