Must see: deze 3 sportieve vrouwen pakten deze maand brons, zilver en goud! Random
Auteur
01/04/2023 13:56

Must see: deze 3 sportieve vrouwen pakten deze maand brons, zilver en goud!


Het waren voor de verandering niet de prestaties van de 3 sportvrouwen die jullie aandacht trokken, maar het waren deze keer de al dan niet bewuste en gefabriceerde wardrobe malfunctions waar massaal op werd geklikt. We hebben het natuurlijk over het schaatspak van Irene Schouten 🥇, het behoorlijk diep uitgesneden jurkje van Suzanne Schulting 🥈 en natuurlijk de veel te kleine bikini van Jutta Leerdam 🥉.

1. De beelden van Irene Schoutens schaatspakje gaan viraal

Pak wat beelden van de NOS waarin ze te zien is met een enigszins geopend schaatspakje, maak daar een screenshot van, plak daar een stevige bos hout op en hoppa: ruim 4 miljoen views

2. Deze jurk van Suzanne Schulting heeft wel een héééél diepe uitsnede

Naast dat Suzanne Schulting verdomde hard kleine rondjes kan schaatsen is ze ook bijzonder actief op haar socials. Zo zien we haar in verschillende outfits voorbijkomen, en soms zit daar een foto tussen waar we spontaan hoogtevrees van krijgen.

instagram/suzanneschulting

3. Jutta Leerdam heeft een veel te kleine bikini ingepakt

Die malle meid pakte gewoon een veel te kleine bikini uit de kast om mee te nemen naar haar Mexicaanse vakantieadres, maar sportief als ze is ging ze er wel mee op de foto.

instagram/juttaleerdam

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties