Ook de beelden van Irene Schouten die haar schaatspakje openritst gaan viraal Fun
Auteur
10/03/2023 09:05

Ook de beelden van Irene Schouten die haar schaatspakje openritst gaan viraal


Weet je nog, een paar dagen geleden, dat we berichtten over een video van Jutta Leerdam die keihard viraal ging omdat het YouTubekanaal in kwestie haar een nogal opzichtige borstvergroting had gegeven? Nou, they did it again, en vandaag is schaatsster Irene Schouten aan de beurt!

Vorig jaar werd zij door FHM nog uitgekozen tot knapste sportvrouw van het jaar, dus dat de keuze op haar is gevallen is niet heel vreemd. Het recept is hetzelfde gebleven: pak wat beelden van de NOS waarin ze te zien is met een enigszins geopend schaatspakje, maak daar een screenshot van, plak daar een stevige bos hout op en hoppa: ruim 4 miljoen views. Dat valt in verhouding ietwat tegen, aangezien de video een jaar oud is en de beelden van Jutta Leerdam ruim 27 miljoen views in een paar dagen pakte, maar toch, niet slecht voor een middagje prutsen in Photoshop!

De beelden

De thumbnail

Zo zag het er bij Jutta uit

Trending vandaag

Trending vandaag

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair