BIOS uitlezen...
Rapper Boef lacht om huilende Dennis: "als je kan lachen, moet je ook incasseren" Shownieuws
Auteur
09/03/2023 16:55

Rapper Boef lacht om huilende Dennis: "als je kan lachen, moet je ook incasseren"


Hey kijk, wat leuk. Rapper Boef bemoeit zich er ook even mee en vond het blijkbaar grappig dat Dennis Schouten een paar traantjes liet in zijn laatste aflevering van Roddelpraat. Want wie zelf lacht, moet natuurlijk ook kunnen incasseren.

We hebben hem voor het gemak even door een supermoderne "video 2 text"-tool gehaald, omdat hij niet altijd even goed articuleert en dus lastig te verstaan is. Net zo makkelijk gap.

Jullie van Roddelpraat maken heel goed gebruik van vrijheid van meningsuiting. Ik bedoel, mijn geloof wordt constant beledigd. Er wordt constant om gelachen. Maar als je kan lachen, moet je ook incasseren. En al die grappen die hierop volgen, moet je ook kunnen incasseren en dat is waarom ik lach. Niemand heeft het over gestoken worden, want niemand keurt dat goed. Ik wil niemand zien gestoken worden, of vermoord worden, of geschoten worden. Geweld keur ik af. Maar ik lach zeker, zeker als ik jou zie janken gap. Peng! En probeer me niet te framen want ik heb mijn eigen kanaal. Vergeet dat niet. Ik kan altijd mijn eigen nieuws naar buiten brengen. Niet proberen. Dat gaat niet lukken bij mij jongens.

Retepopulair, checken dus!

Retepopulair, checken dus!

Reacties

Reacties

Personen