Aanstootgevende fragmenten van Justin Bieber gaan viral en leiden tot nieuwe discussie: "I feel violated" Shownieuws
Auteur
08/03/2023 12:01

Aanstootgevende fragmenten van Justin Bieber gaan viral en leiden tot nieuwe discussie: "I feel violated"


Op TikTok heeft een compilatie van oude fragmenten van Justin Bieber tot nieuwe discussies geleid waarin te zien is hoe hij als 'kindsterretje' werd behandeld. In deze video is te zien hoe 'ongemakkelijk' hij reageert nadat hij door anderen verbaal én fysiek wordt belaagd.

In de eerste clip in de compilatie wordt een 18-jarige Bieber bij z'n nek vastgehouden en gekust door Jenny McCarthy waarna hij zich losmaakte en grappend zegt dat hij zich 'violated' voelde. McCarthy zei later dat ze "zijn achterste vastgreep" en beschreef het moment gekscherend als een 'cougar rape', waarbij ze zei dat ze "er niets aan kon doen, hij was gewoon zo heerlijk".

Meten met twee maten

Daarna zie je een hitsige Katy Perry die een vleeskeuring doet en James Corden die tegen een 16-jarige Bieber zegt dat 'ie zo lekker ruikt. Vroeger 'kon' dit natuurlijk allemaal omdat het een jongen was, maar was het ook gebeurd als het een minderjarige zangeres was en mannen zouden dit doen? We kunnen ons nog ene Marco B. herinneren, waarvan we nog steeds niet precies weten wat er allemaal is gebeurd, die (misschien wel voor minder) meteen aan de nationale schandpaal werd genageld.

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties