Moeder zoekt de opgefokte mountainbiker die haar dochter een beuk op haar kaak gaf Nieuws
Auteur
28/02/2023 15:35

Moeder zoekt de opgefokte mountainbiker die haar dochter een beuk op haar kaak gaf


Nu hebben mountainbikers al niet een héél goede naam, maar deze idioot maakt het wel heel bont. Hij knalde namelijk keihard over een bospad in Aalst Waalre waar ook een moeder en dochter liepen, en toen hij op zijn snelheid werd aangesproken besloot hij het meisje een beuk uit te delen. De moeder in kwestie, Judith Warringa, kon niet helpen vanwege een gescheurde knieband maar wist de beste meneer wel op foto vast te leggen.

Logischerwijs is zij nu op zoek naar de dader en met behulp van posts op social media lijkt ze steeds dichterbij te komen.

Wie kent deze mountainbiker die op zondagochtend mijn dochter een kaakslag gaf en daarna over zijn fiets trok? Hij reed erg hard op een smal bospad bij de uitgang van het bos en gaf aan dat wij op een bike pad zouden lopen. Dat is daar absoluut een wandelpad voor voetgangers, en natuurlijk zijn er ook bikers, maar het is zeker geen bikerspad. Ik kon niet helpen, vanwege een gescheurde knieband, wel foto’s maken gelukkig. We weten nog niet wie het was en bij nadere informatie hoor ik het graag! Locatie Aalst Waalre, uitgang bos bij de Lissevenlaan.

Ik zie erg veel reacties van onbegrip; misschien wat uitleg bij het voorval; bij een knieband scheuring krijgt men een brace en is het aanbevolen om de spieren goed te trainen. Dus wandelen is erg goed daarvoor. Helaas was het ski ongeluk dusdanig dat ik 2 braces heb. Plotselinge bewegingen zijn pijnlijk, vooral op een bospad. De biker fietste rakelings langs mij en toe ik hem daarop aansprak reageerde hij al erg agressief naar mij en mijn dochter, nog voordat hij sloeg. Toen dat niet ophield waarschuwde ik hem dat ik een foto zou maken. Toch gaf hij haar de kaakslag en trok haar ook nog over zijn fiets. Natuurlijk had ik hem ook een directe willen geven, eindelijk mijn boks ervaring van 7 jaren in praktijk brengen, maar ik verwachtte gewoon niet dat hij een jonge vrouw zou slaan. En volgens ons was hij 1.85-1.90 m lang. En had een helm op. Tsja.. dus gekozen voor foto’s maken met het risico op nog meer agressie, ook naar mij toe. Graag zinvolle tips! We hebben een naam, maar helaas geen foto.

Een naam heeft ze echter nog niet, dus mocht je deze idioot herkennen: meld je even!

Het resultaat

Judith Warringa

De dader

Judith Warringa
Judith Warringa

Het gaat vaker fout

Dit 5-jarige meisje werd eind 2020 in Luik ook al door een agressieve veldrijder omver gebeukt...

Nog meer interessants

Nog meer interessants

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair