BIOS uitlezen...
Willem Engel laat weer van zich horen: 'De aardbeving in Turkije is een hoax' Nieuws
Auteur
14/02/2023 11:00

Willem Engel laat weer van zich horen: 'De aardbeving in Turkije is een hoax'


Hey, daar hebben we de bedreadde dansleraar weer: Willem Engel. Je zou hem alweer bijna vergeten, maar deze complotdenker die ons heeft doodgegooid met allerlei theorieën over het coronavirus is terug, en hoe! Hij trekt namelijk de aardbeving in Turkije in twijfel. Ja, dat lees je goed.

Rondom het moment van de aardbeving waren namelijk allemaal lichtflitsen te zien en dat is niet gebruikelijk bij een aardbeving. Daarnaast was er wat Turks gedoe rondom toetreding van Zweden tot de NAVO en dus is het allemaal geënsceneerd. Niet het dodental dat inmiddels al ruim boven de 30.000 ligt, maar de beving zou wel eens veroorzaakt kunnen zijn door een ontraceerbaar nieuw soort wapen. Dit is overigens niet de eerste keer, want de overstromingen in Limburg van 2021 waren volgens hem ook al in scène gezet.

Heeft er wellicht iemand nog zo'n kekke witte jas liggen met van die armsluitingen aan de voorzijde? We gokken dat onze Willem er intussen wel een kan gebruiken.

Trending vandaag

Trending vandaag

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair