BIOS uitlezen...
Doh: Temptation Megan harkt 20k per maand binnen op OnlyFans maar weigert belasting te betalen Shownieuws
Auteur
19/01/2023 11:31

Doh: Temptation Megan harkt 20k per maand binnen op OnlyFans maar weigert belasting te betalen


Kennen we Megan Desaever nog? Zij deed in 2018 mee aan Temptation Island, bouwde daarna een influencercarrière op en harkt inmiddels al een tijdje behoorlijk knaken binnen met OnlyFans. Maanden waarin ze 20k verdiende waren geen uitzondering, alleen wat blijkt nu? Ze weigert belasting te betalen. In een interview met Rumag vertelde ze dat ze het oneerlijk vindt en zelfs overweegt te verhuizen naar een land waarin dat niet gebeurt.

Ik vind het gewoon oneerlijk dat ik de helft van mijn inkomsten moet afgeven als ik mijn belastingen correct aangeef, dus ben ik er maar mee gestopt.

Ook vertelde dat ze ooit wel een boekhouder heeft gehad, maar ze vond uiteindelijk dat ze teveel geld misliep. Zucht. Dit bericht gaat inmiddels behoorlijk viraal in België, zo erg zelfs dat de minister van financiën erop reageerde.

Geen belastingen betalen is natuurlijk niet slim. Maar als je dat opzettelijk niet doet, moet je wat je in het verleden nog niet betaald hebt terugbetalen. Dan moet je dat gaan overmaken naar de overheid, met daar bovenop ook nog eens een boete.

Mark Delanote, advocaat en professor fiscaal recht aan de UGent, was net iets minder tactisch in zijn bewoordingen:

Het getuigt van een onwaarschijnlijke domheid en ook van een zekere arrogantie. Als elke Belg zo zou redeneren, was ons land al lang failliet.

Van rijk OnlyFans-model naar belastingfraudeur dankzij één interview, doet Megan hier nou een Andrew Tateje? Wordt vervolgd!

De volledige video

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

Meer over
Delen

Reacties

Reacties