Andrew Tate dankzij fittie met Greta Thunberg gearresteerd wegens mensenhandel en verkrachting Nieuws
Auteur
30/12/2022 11:30

Andrew Tate dankzij fittie met Greta Thunberg gearresteerd wegens mensenhandel en verkrachting


Weet je nog, dat kinderachtige ruzietje op Twitter waarbij Andrew Tate stoer over zijn auto's opschepte tegenover Greta Thunberg, die hem daarna met de grond gelijk maakte? Nou, dat verhaal krijgt nu nog een knap lullig staartje voor de meest gehate influencer ter wereld, want inmiddels is hij gearresteerd wegens mensenhandel en verkrachting. Ook zijn broer Tristan is door de politie meegenomen.

De zelfbenoemde vrouwenhater werd gezocht in Roemenië (waar hij ook een huis heeft) op verdenking van het opzetten van een netwerk dat vrouwen uit zou buiten door ze naaktvideo's te laten maken. Maar hoe wist de politie hem uiteindelijk op te sporen? Volgens Roemeense media én een cyber-expert is dat vrij simpel: door de video die hij als reactie op Greta opnam. Daarin zat een pizzadoos van, jawel, een Roemeense pizzaketen. Hierdoor was zijn locatie makkelijk te achterhalen, al wordt deze handelswijze door de opsporingsdiensten ontkend.

Ergo conclusio: Andrew Tate dacht stoer te doen tegenover een 19-jarig meisje, krijgt een heerlijke reply, denkt nóg stoerder te doen en wordt aan de hand daarvan gearresteerd op verdenking van vrouwenhandel. Game, set & match Greta.

UPDATE: Far-left trans activist made up hoax that Romanian authorities located Andrew Tate via pizza box.

Daar gaat 'ie...

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair