Roxeanne Hazes is 30 jaar en dus is het tijd voor een kleine visuele traktatie Shownieuws Instagram/roxeannehazes
Auteur
18/01/2023 14:01

Roxeanne Hazes is 30 jaar en dus is het tijd voor een kleine visuele traktatie


In huize Hazes hangen vandaag slingers, want exact 30 jaar geleden zag Roxeanne Hazes het levenslie.. Eh, levenslicht. Zoals je ongetwijfeld weet is Roxeanne de dochter van de in 2004 overleden André Hazes sr. en Rachel "gecremeerde kroket" Hazes, maar inmiddels heeft ze een prima eigen carrière opgebouwd.

Op de basisschool bleek al dat Roxeanne de muzikale genen van papa had overgenomen. Ze schreef zelfs liedjes met haar vader en richtte met klasgenoten haar eerste bandje op. Toen ze 14 was maakte ze haar échte zangdebuut in het programma "So You Wanna Be A Popstar", waarin ze als vierde eindigde. Drie jaar later bracht ze haar debuutsingle "Ik Hou Van Jou" uit, een cover van de songfestivalinzending van 1984 door Maribelle, waarna ze ook nog twee albums samen met haar broertje André Jr. maakte.

Comeback

Na lange stilte kwam Roxeanne in 2017 weer terug met een nieuwe single: "Ik was toch je meisje". Niks geen levenslied meer, maar gewoon catchy popliedjes waarmee ze ook bij het grote publiek doorbrak. Inmiddels is ze niet meer van de radio en tv te slaan, en dat willen we ook helemaal niet want Roxeanne is, op z'n plat Amsterdams gezegd, gewoon een heerlijk wijf. Waar ze ook veel te vinden is is op Instagram en daar heeft ze ons de afgelopen jaren veelvuldig verrast met allerlei prima foto's in diverse outfits, of het gebrek daaraan. Tijd voor een kleine trip down Rox-memory lane!

Mooi roze is niet lelijk

Instagram/roxeannehazes

Prima pakje voor de Canal Pride

Instagram/roxeannehazes

Badpakkie hoor!

Instagram/roxeannehazes

Een #eerlijkefoto

Instagram/roxeannehazes

Op het water

Instagram/roxeannehazes

In het water

Instagram/roxeannehazes

Doe maar wiebele wiebele!

Instagram/roxeannehazes

Haar outfit tijdens een show in Tivoli/Vredenburg

Hotsjéé, een #eerlijkevideo!

Veel besproken

Veel besproken

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair