Rechtszaken anno 2023: Yvonne Coldeweijer mag Rachel geen "gecremeerde kroket" meer noemen Shownieuws
Auteur
10/01/2023 10:15

Rechtszaken anno 2023: Yvonne Coldeweijer mag Rachel geen "gecremeerde kroket" meer noemen


De zaak begon rondom een video, waarin juicekoningin Yvonne Coldeweijer vertelde dat Rachel Hazes nauwelijks contact meer had met zoonlief André, waarbij ze ook nog eens een brief van Dréetje aan zijn ex Sarah van Soelen openbaarde. Coldeweijer had het vermoeden dat Rachel degene was die die brief bewust uit had laten lekken om zo een beetje te stoken. In eerste instantie had Yvonne de bewuste video verwijderd om gedoe te voorkomen, maar toen bleek dat ze hoogstwaarschijnlijk gewoon gelijk had heeft ze deze alsnog weer online gezet. Rachel boos, rechtszaak, hop, niks meer aan doen.

Echter kwam er een paar dagen voor de rechtszaak nog een extra sommatie bij: Yvonne moest stoppen met Rachel een "gecremeerde kroket" noemen. Gecremeerd zou namelijk weer refereren aan de dood en dat zou mevrouw Hazes als pijnlijk ervaren. Ocharm. Yvonne vond het allemaal maar belachelijk:

Voor het weekend ontvingen we nog een extra sommatie. Deze zal ook vandaag in de rechtbank behandeld worden. Ik mag Friedel geen gecremeerde kroket meer noemen. Het refereert naar de dood en dat wordt als pijnlijk ervaren. Ik schaam me oprecht dat we het in de rechtbank over de betekenis van een ‘gecremeerde kroket’ moeten gaan hebben.

Ook had de zaak volgens haar veel makkelijker gekund:

Het was net zo handig geweest als André bijvoorbeeld een statement gepost had dat hij niet gebroken was met zijn moeder. Dan had ik lekker voor schut gestaan en had ik het, zoals beschreven, gerectificeerd en de video verwijderd zonder dat we hier moeten komen.

De rechtszaak was gisteren, de uitspraak volgt op 23 januari.

Ook Powned was aanwezig

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties