BIOS uitlezen...
Wéér record door Elon Musk verpulverd: grootste verlies van privévermogen Nieuws BSR Agency
Auteur
11/01/2023 11:01

Wéér record door Elon Musk verpulverd: grootste verlies van privévermogen


De man die (denkt dat 'ie) alles kan heeft volgens het Guinness World Records een nieuw record op zijn naam gezet. Normaal gesproken iets om trots op te zijn, maar in dit geval ligt dat nèt even iets anders. Hij heeft vanaf namelijk het wereldrecord voor het grootste verlies aan persoonlijk fortuin in de geschiedenis verbroken! 🎉

Een verlies van $5.314 per seconde

Hoewel het bijna onmogelijk is om de exacte cijfers vast te stellen, wordt er door ander andere Forbes en Bloomberg geschat dat hij sinds november 2021 zo'n 182 tot 200 miljard dollar heeft verloren. Klinkt als veel en dat is het ook. Namelijk een slordige $14,7 miljard per maand a.k.a. $3,2 miljard per week a.k.a. $459 miljoen per dag a.k.a. $19 miljoen per uur a.k.a. $318.000 per minuut a.k.a. $5.314 per seconde. Let that sink in.

Het grootste deel van zijn fortuin zit vast in Tesla-aandelen, waarvan de waarde in 2022 met 65% kelderde. Deze alarmerende daling versnelde in oktober nadat Musk Twitter voor ongeveer $ 44 miljard kocht.

Alsof dit nog niet erg genoeg is, is hij door de dit onfortuinlijke tegenslagje - want uiteindelijk komt op lange termijn alles natuurlijk weer goed - ook nog eens zijn status als rijkste man ter wereld aan de Fransoos Bernard Arnault (oprichter van het luxegoederenconglomeraat Louis Vuitton Moët Hennessy) kwijtgeraakt. 

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!

Reacties

Reacties

Personen