BIOS uitlezen...
Elon Musk gaat toch Twitter kopen en maakt het onderdeel van X: "De app voor alles" Tech
Auteur
06/10/2022 15:00

Elon Musk gaat toch Twitter kopen en maakt het onderdeel van X: "De app voor alles"


Het was behoorlijk groot nieuws toen in april bleek dat Elon Musk serieuze pogingen deed om Twitter te kopen voor het luttele bedrag van 44 miljard dollar. Dit ging later weer niet door vanwege onduidelijkheid over het aantal nep- en botaccounts op het sociale medium, maar nu blijkt dat Musk tóch weer doorgaat met de overname en dat zijn bod nog steeds staat. Hij heeft namelijk grootse plannen: X.

Dat wordt niet zomaar een appje waarmee je een beetje boos kunt Tweeten, maar een app voor alles. Ja, laat de grootspraak maar aan Musk over: ALLES. Zijn voorbeeld is het Chinese WeChat, dat begon als sociaal medium maar waarop je inmiddels ook kunt videobellen, eten kunt bestellen, een taxi kunt laten komen en zelfs je bankzaken kunt regelen. Buiten China is er nog niet zo'n app te vinden, dus een gat in de markt. WeChat en alles eromheen is namelijk zo'n 240 miljard waard en blijft elk jaar weer groeien.

Of het hem echt gaat lukken weet niemand, maar we vermoeden ook dat niemand hem serieus nam toen hij vertelde de complete automarkt wel even op zijn kop te gooien. Of raketten weer veilig te laten landen na een ruimtereis...

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties