Glennis "Rambo" Grace lekker met Bilal Wahib aan het feesten op Curaçao Shownieuws
Auteur
09/01/2023 11:15

Glennis "Rambo" Grace lekker met Bilal Wahib aan het feesten op Curaçao


Ah, daar hebben we Glennis Grace weer! Jeweetwel, die zangeres die dankzij haar 'leeuwenhart' en 'moederinstinct' besloot een halve Jumbo inclusief personeel te slopen omdat haar zoontje het nodig vond om binnen te roken en een grote waffel had. Nou, dáár hoeven we jullie waarschijnlijk niets meer over uit te leggen en na alle ophef geniet ze nu van een vakantie op Curaçao.

Moet ze allemaal zelf weten en zoals het een BN'er betaamd wordt alles vastgelegd op Instagram. Stoer doen met wie je nu weer bent tegengekomen, beelden vanaf het strand en uiteraard van het nachtleven. Maar wie spotten we daar nog meer? Inderdaad, Bilal Wahib, die grapjas die een minderjarig jochie duizenden euro's aanbood om zijn pielemosie te laten zien tijdens een livestream. Misschien kunnen ze voor hun volgende vakantie Marco Borsato en Ali B. uitnodigen? Gezelli!

Overigens zou de tekst "True friends stay" een sneer zijn naar Fred van Leer die haar na het incident zou hebben laten vallen. Of zou het een diss zijn tegenover de Ladies of Soul, die hetzelfde deden? Of naar compleet Nederland, dat eigenlijk dezelfde mening toebedeeld is? We zullen het wel nooit weten.

Instagram/glennisgrace

Fissa met Bilal

Instagram/glennisgrace

/ / Trending vandaag

Meer over
Delen

/ / Reacties