Emile Ratelband had gelijk: volgens sommigen worstelen duizenden mensen met "leeftijdsdysforie" Random
Auteur
05/01/2023 13:00

Emile Ratelband had gelijk: volgens sommigen worstelen duizenden mensen met "leeftijdsdysforie"


Weet je nog, die heisa die wereldwijd ontstond doordat Emile Ratelband naar de rechter ging om wettelijk zijn leeftijd te laten verlagen? Hij voelde zich nou eenmaal jonger dan dat 'ie was en tsjah, je geslacht veranderen kan ook, dus waarom niet je leeftijd? Natuurlijk was dat gewoon een aanklacht tegen het feit dat mensen soms vrij makkelijk van geslacht wisselen en zo kreeg hij dan ook ongelijk van de rechter. Of weet je nog die volwassen transgender-voetballer, die zich identificeerde als een meisje van 15 en dus ook bij die dames de kleedkamer in wilde? Daar stak de KNVB een stokje voor, maar wellicht wordt dit binnenkort allemaal anders.

Wat blijkt? Leeftijdsdysforie is echt een bestaand iets! Althans, dat is wat iemand op Twitter roept, maar dat is anno 2023 waarschijnlijk genoeg om dit straks wettelijk vast te leggen. Er is een heuse website met informatie en zoals dat hoort is er ook een vlag! Even kijken wat het precies is:

Transage means a person's age identity is different than their chronological age or chrono age.Transage people can be any age and are not all younger than their chrono age. Transage people may also fluctuate between ages, be multiple ages or be no specific age.Common experiences related to being transage include plurality, neurodivergence, trauma, age regression and age dysphoria. Not all transage people experience all or any of these specific things. The only requirement to be transage is to feel a sincere incongruence between your age identity and your chronological age.

Dus je kunt jonger worden, ouder zijn EN zelfs meerdere leeftijden tegelijk zijn. Hoe dat werkt weten we niet precies, maar toch. Awesome, wij staan al in de rij om onze leeftijd naar 67 te wijzigen zodat we met pensioen kunnen, al zit Arif meer te wachten om zijn leeftijd naar 1 te laten aanpassen zodat 'ie weer luiers mag dragen. Ieder zijn hobby.

Trans-age is echt!

Het verhaal van Emile Ratelband bij DWDD

Hij was ook te gast bij Good Morning Britain

Check dit ook even

Check dit ook even

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties