BIOS uitlezen...
Lijstje: dit zijn de 10 meest besproken artikelen op Skoften van 2022 Random
Auteur
25/12/2022 20:02

Lijstje: dit zijn de 10 meest besproken artikelen op Skoften van 2022


Net als vorig jaar hebben we in 2022 weer keurig álle comments van jullie gelezen en bij elkaar opgeteld. Het was even een klusje maar nadat we het hebben gedubbelcheckt bij onze notaris kunnen we met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijk zeggen dat er dit jaar in totaal zo'n 160.000 nieuwe comments geplaatst en dit zijn de 10 artikelen waarbij het meest werd geouwehoerd.

1. Ongevaccineerden in Canada krijgen boete - 226 reacties

Nou, Canadezen (en dan vooral degenen in de provincie Quebec) kunnen hun borst natmaken, want premier François Legault heeft een nieuwe manier om mensen aan het vaccin te krijgen: geldboetes.

2. Sylvana Simons krijgt woedeaanval tijdens vragenuur - 184 reacties

Als het op een ordinaire schreeuwpartij lijkt uit de draaien, gooit Kamervoorzitter Vera Bergkamp de microfoon van Sylvana Simons dicht waarna ze pislink de kamer verlaat.

3. Man door hond aangevallen tijdens demonstratie - 173 reacties

Heftige beelden van een demonstrant die vandaag door een hond werd aangevallen tijdens de demonstratie in Amsterdam 😱

4. Eigenaar weigert vrouw met gezichtsbedekking - 144 reacties

Een video uit een viswinkel in Hoek van Holland gaat keihard rond. De eigenaar weigert hier namelijk een vrouw in gezichtsbedekkende kleding te helpen en kiepert haar zelfs de winkel uit.

5. Wappie Baudet: "We are governed by evil reptiles" - 142 reacties

We zagen het laatst al in een lang interview waarin hij de acties van Vladimir Poetin prees, maar naar aanleiding van een nieuw gesprek dat vandaag plaatsvond, is de Vlaamse viroloog Marc Van Ranst ervan overtuigd dat hij professionele hulp nodig heeft.

6. Petitie Mona Keijzer voor afschaffing coronabewijs - 136 reacties

De petitie 'Onverdeeld Open' van o.a. Mona Keijzer voor de afschaffing van het #coronatoegangsbewijs is inmiddels al meer dan 370.000 keer getekend!

7. Zangeres Hana Horka laat zich besmetten en sterft aan corona - 124 reacties

Deze 57-jarige Tsjechische zangeres Hana Horka hield bewust geen afstand van haar besmette zoon en man en sterft enkele dagen later aan corona.

8. Vrouwenmeppers slaan 20-jarig slachtoffer gebroken kaak - 113 reacties

Een gezellig avondje stappen eindigde voor een 20-jarige vrouw in een nachtmerrie: acht schroeven in haar kaak en zes weken lang nauwelijks praten of eten nadat ze door 2 mannen in elkaar wordt geslagen.

9. Max van den Berg met brandende fakkel bij Sigrid Kaag - 119 reacties

Protesteren moet absoluut kunnen, maar met een brandende fakkel onder het raam van Sigrid Kaag gaan staan? Nee, dan ben je wel een überwappie hoor.

10. D66'er wil zo snel mogelijk huizen bouwen - 118 reacties

Ook D66 vindt het woningtekort een serieus probleem en wil dat er meer gebouwd gaat worden. Goed nieuws voor alle mensen die al tientallen jaren op een huis zitten te wachten, toch?

Veel besproken

Veel besproken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties