BIOS uitlezen...
Lijstje: dit zijn de 10 meest besproken artikelen van 2021 Random
Auteur
29/12/2021 20:02

Lijstje: dit zijn de 10 meest besproken artikelen van 2021


In tegenstelling tot andere websites wordt er hier gelukkig nog ouderwets en met het hart op de tong op artikelen gereageerd. Vaak heel keurig, regelmatig tegen het randje aan en soms er ook behoorlijk overheen, stelletje aso's!

191.000+ reacties in 2021

Dit jaar hebben jullie hier in totaal meer dan 191.000 keer je ongezouten mening gedumpt, niet geheel verrassend het vaakst bij maatschappelijke en/of coronatopics en Karin Maria steekt er met kop en schouders bovenuit!

1. Karin is extreem boos - 305 reacties

"Kennen we Karen Karin Maria nog? Je weet wel, de vrouw die op het Binnenhof op zoek was naar de liefde & licht in de ogen van Hugo de Jonge. [...]"

2. Oostenrijk gaat er met gestrekte arm in - 248 reacties

"In Nederland gaan we (voorlopig) nog niet aan het behoorlijk omstreden 2G-beleid, dus niet alleen maar gevaccineerden en genezen mensen op plekken toestaan waar het coronatoegangsbewijs verplicht is, maar in Oostenrijk heeft de regering besloten next level anti-vaccinatieverzuim te gaan. [...]".

3. De pleuris breekt uit in Rotterdam - 247 reacties

"De Coolsingel in Rotterdam is vanavond een oorlogsgebied worden nadat groepen demonstranten bij elkaar kwamen voor een protest tegen het 2G-beleid. [...]"

4. Antivaxxer bleef volhouden dat corona niks ernstigs was - 199 reacties

"Tsjah, zoveel mensen, zoveel meningen over het #coronavirus en de vaccinaties. Leslie Lawrenson was iemand die het vaccin weigerde en altijd zei dat corona geen reet voorstelde. [...]"

5. South Park neemt anti-vaxxers in de zeik - 187 reacties

"Iedereen mag natuurlijk zijn eigen mening hebben, maar feit is dat de écht fanatieke anti-vaxxer een zéér kleine minderheid is. [...]"

6. Kick Out Zwarte Piet niet welkom in Volendam - 187 reacties

"Actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) had zaterdagmiddag een demonstratie op de planning staan in het gezellige Volendam, maar die was echter van korte duur. [...]"

7. Opnieuw chaos in Den Haag tijdens persco - 185 reacties

"Net als zo'n anderhalve meter week geleden was het ook vanavond voor, tijdens en na de persconferentie van Rutte en De Jonge behoorlijk onrustig in Den Haag. [...]"

8. Mondkapjesdiscussie bij de Action in Leek - 173 reacties

"Er zijn genoeg mensen die geen mondkapje willen dragen. Kan natuurlijk, ieder zijn mening, maar er is ook nog een specifieke groep die daar het liefst zoveel mogelijk drama omheen maakt [...]"

9. De tweedeling van de maatschappij in beeld - 168 reacties

"De QR-code blijft de Nederlandse gemoederen bezighouden. De één vindt het allemaal wel best zolang ze maar weer mogen zuipen in de kroeg of op een festival, een ander vindt het medische discriminatie, waarbij vooral de vergelijking met de Tweede Wereldoorlog vaak wordt getrokken. [...]"

10. Denisa Štastná kopte het waterkanon - 166 reacties

"Iedereen heeft inmiddels de beelden van de vrouw die geraakt werd door het waterkanon al wel gezien. [...]"

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties