BIOS uitlezen...
Simon Cowell getrolld op Internet na zorgwekkende verschijning in videoboodschap voor British Got Talent Random BSR Agency
Auteur
02/12/2022 09:45

Simon Cowell getrolld op Internet na zorgwekkende verschijning in videoboodschap voor British Got Talent


Simon Cowell (63), voormalig jurylid van American Idols, plaatste afgelopen vrijdag een filmpje op Twitter waarin hij een oproep deed voor Britain's Got Talent. Die boodschap ging echter verloren doordat mensen los gingen over zijn bizarre uiterlijk; hij zag er mager uit, had een glimmend gezicht, extreem witte tanden en een hangend oog. Iedereen in shock en dus stapte men massaal in de troll trein.

Botox

Eerder dit jaar kwam er ook al een flinke bak kritiek op hem door zijn overmatige gebruik van botox en fillers. Hij gaf toen aan te stoppen omdat hij zelf ook vond dat-ie was doorgeslagen en er niet meer uit zag. "Er was zeker een tijd waarin ik te ver ging met het gebruiken van fillers. Ik zag laatst een foto van mezelf en ik herkende mijn eigen gezicht niet eens".

Hilarische reacties hieronder!

Desbetreffende video

Reacties op Twitter

Simon eerder dit jaar

BSR Agency

Ook interessant

Ook interessant

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties