BIOS uitlezen...
Miljardair Kim Kardashian krijgt KRANKZINNIG bedrag per maand aan alimentatie van haar ex Kanye West Shownieuws BSR Agency
Auteur
30/11/2022 10:35

Miljardair Kim Kardashian krijgt KRANKZINNIG bedrag per maand aan alimentatie van haar ex Kanye West


Als je huwelijk eindigt in een scheiding dan moet er vaak alimentatie betaald worden. Zo wordt de niet-kostwinner financieel ondersteund, al is dat allemaal weer afhankelijk van de vermogens en inkomens van beide partijen, en natuurlijk het aantal kinderen dat opgevoed dient te worden. In Amerika is die draagkracht blijkbaar iets minder belangrijk, want een rechter heeft beslist dat Kanye West (sorry Ye/Yeezy/Joepie, zo blijven we je gewoon noemen) alimentatie moet betalen aan zijn ex, Kim Kardashian.

Inderdaad, de Kim Kardashian die in 2021 nog tot miljardair werd uitgeroepen en zoveel geld heeft dat ze van gekkigheid niet meer weet wat ze moet doen, die. Zij gaat dadelijk $200.000,- per maand ontvangen omdat zij en Kanye nou eenmaal getrouwd waren en 4 kinderen (North (9), Saint (6), Chicago (4) en Psalm (3)) op de wereld knalden. Hier zijn ze samen met hun advocaten onderling uitgekomen en zodoende voorkomen ze een rechtszaak die voor volgende maand gepland stond.

Of hij dit nog heel lang kan betalen is onbekend, want na zijn antisemitische uitspraken zijn er nog weinig bedrijven die met hem willen werken, al zal meneer nog wel een paar dollartjes op de bank hebben staan.

Trending vandaag

Trending vandaag

Meer over
Delen

Reacties

Reacties