Manager Mart Hoogkamer pislink op acteur Mark van Eeuwen die met 17-jarige aanpapt Shownieuws
Auteur
21/11/2022 16:34

Manager Mart Hoogkamer pislink op acteur Mark van Eeuwen die met 17-jarige aanpapt


Het was blijkbaar een gezellige boel bij de afterparty van de Toppers. Zo te horen iets té gezellig, want er zijn screenshots uitgelekt (hoe dan?) van een gesprek tussen de manager van Mart Hoogkamer, Robert Schipper, en acteur Mark van Eeuwen die blijkbaar met een 17-jarig meisje aan het aanpappen was.

Goedemiddag vriend! Was gezellig gister bij de Toppers afterparty. Vraag volgende keer eerst aan dat meisje van 17 wie haar vader is! Ten eerste… Je vraagt hoe oud ze is, ze zegt dat ze 17 is. Vervolgens zeg JIJ, dat is oud genoeg om zelf te kiezen! En vraagt vervolgens of ze met je mee gaat naar huis

Vermoedelijk gaat het dus om de dochter van Robert Schipper die volgens Mark blijkbaar oud genoeg is om zelf te kiezen.

instagram/lifeofyvonne

Wat The Fak in Flikken Rotterdam

Overigens speelt er nog meer in het Flikken Rotterdam-kamp, want de 37-jarige actrice Maryam Hassouni vertelt in haar boek 'Wat The Fak' over grensoverschrijdend gedrag in de theater- en filmwereld en ze schrijft dat ze zelf ook slachtoffer is geworden op de set van Flikken Rotterdam. Zelf wil ze geen namen noemen maar De Limburger stelt dat het om Cees Geel, Mark van Eeuwen of Huub Stapel moet gaan.

Huub Stapel ontkende vorige week in de talkshow van Eva Jinek de beschuldigingen van zijn oud-collega, maar weet wel over wie het gaat. Volgens de geruchten gaat het om Cees Geel die op de set grensoverschrijdend bezig is geweest.

instagram/lifeofyvonne

Wie van de drie?

Mocht je het hebben gemist: Huub Stapel reageert op de speculaties in de roddelpers en De Limburger die begonnen naar aanleiding van het boek 'Wat de Fak' van actrice Maryam Hassouni.

/ / Ook interessant

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

/ / Reacties