Delen is lief

Email

Van der Gijp los over Van Nieuwkerk-gate: "Totale randdebiel"

Het artikel over het grensoverschrijdende gedrag van Matthijs van Nieuwkerk heeft het nodige losgemaakt. Iedereen en zijn moeder spreekt zich er inmiddels over uit, maar ook de opnames van Top2000 a GoGo zijn stilgelegd en het lijkt er niet echt op dat Matthijs nog een lekkere tv-carrière in het verschiet heeft. Niet dat hij daar met het exorbitante salaris dat hij voor DWDD kreeg echt last van heeft, want naar verluidt kreeg hij bijna een half miljoen per jaar en in 2020 werd zijn vermogen op ruim 3 miljoen euro geschat.

Ook Van der Gijp had natuurlijk zijn zegje klaar en hij stak zijn mening over Van Nieuwkerk niet onder stoelen of banken.

Ik loop de hele avond rondjes...

Adblocker gedetecteerd

Hierdoor kan de video mogelijk niet afspelen. Schakel 'm uit en refresh de pagina!

Waarschuwing: expliciete content

klikken = kijken op eigen risico

Reclamevrij video's gluren?

Ads voor video's is niet echt ideaal, maar als je een gratis account aanmaakt en inlogt, heb je daar geen last meer van. Of, download onze app voor iOS of Android 💪

Artikel delen

Embed code

Het volledige fragment

So much wow

Topreactie (+)

Derksen probeert de kwestie te nuanceren maar Van der Gijp benoemt het gewoon zoals het is: Van Nieuwkerk is 15 jaar lang aan het vernederen geweest, vreselijke vent. En de programmamakers van DWDD treffen hier net zo goed blaam. Hoe is het mogelijk dat je zulk gedrag zo lang blijft tolereren. Ze daar allemaal knettergek geweest. Er zijn ook geluiden dat iedereen wel eens boos is en dat mensen niet van suiker zijn, dat ze ook hun baan kunnen opzeggen als ze het niet bevalt maar daarmee wordt het misselijke en tyrannieke gedrag van Van Nieuwkerk en andere potentaten, in de televisiewereld, de politiek en in het bedrijfsleven goedgepraat. Dat kan toch niet de bedoeling zijn zeker.

Reacties ()

Skoften app

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail