Dit zag niemand aankomen: Glennis Grace heeft aantoonbaar keihard zitten liegen bij Jinek Shownieuws
Auteur
26/10/2022 10:30

Dit zag niemand aankomen: Glennis Grace heeft aantoonbaar keihard zitten liegen bij Jinek


De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier: de dag waarop het proces van Glennis Grace plaats gaat vinden. Recap: zoon vapete in supermarkt, werd winkel uitgezet, Glenda boos, belde knokploeg, sloopte Jumbo. Hoeven we niet verder over uit te wijden want dat verhaal kun je onmogelijk gemist hebben.

Vorige week zat mevrouw Grace bij Jinek om eindelijk eens haar kant van het verhaal te doen, of beter gezegd: haar straatje schoon te vegen. Het lag namelijk allemaal niet aan haar, zij had slechts één iemand een duw in het gezicht gegeven, het was allemaal niet zo erg, ze had helemaal geen knokploeg gebeld, haar zoon zou zich nooit misdragen, om kort te gaan: Glennis was roomser dan de paus en als je het goed bekijkt was zij eigenlijk het slachtoffer. Geen optredens meer, geen inkomsten, allemaal omdat de media het zo opblies.

Echter is er inmiddels een kleine plottwist: Glenda had zo'n beetje de hoofdrol tijdens het slopen van de Jumbo en haar personeel. Dit melden bronnen die de beelden hebben ingezien aan RTL Boulevard, en wij zetten de daadwerkelijke gebeurtenissen zoals ze volgens die persoon wél hebben plaatsgevonden even voor je op een rijtje.

1. Zoonlief zou een medewerker in het gezicht hebben geslagen

Hij gooide een winkelmandje naar het personeel, werd naar buiten begeleid waarbij hij achter een deur bleef hangen en viel. Hierna werd er gemept en werden er dingen geroepen als "Je weet niet wie ik ben, je weet niet met wie je te maken hebt. Ik kom met meer mensen terug. Jullie krijgen allemaal 2 kogels door je kop." Gezellig!

2. Glennis ging een uur later met 3 anderen verhaal halen

Niet gewoon even in je eentje vragen wat er gebeurd is, maar mensen om je heen verzamelen om te gaan beuken.

3. Glennis sloeg een medewerker en gaf iemand een knietje

Van het verhaal "ik heb alleen iemand een duw in het gezicht gegeven blijft dus niets meer over.

4. Meerdere personeelsleden werden mishandeld door de rest van de groep

"Nee hoor, ik heb echt geen knokploeg gebeld!" Uh-huh.

5. Glennis' ex deed ook lekker mee

Hij zou zijn knie op de borst van een medewerker hebben gezet en hem in zijn gezicht hebben geslagen.

6. Na het gevecht volgde het afscheid

Nee, thank god ging ze niet haar hitje zingen, maar de hele groep gaf elkaar een boks of een zoen en vertrok weer.

7. Glenda werd aangehouden

NEEEE, NEE NEEEEEEEEEEE!

Proces

Dat deze verhalen nu naar buiten komen is geen wonder, want vanmorgen is het proces tegen Glenda begonnen en zal ze zich moeten verantwoorden. Hierbij zullen ongetwijfeld de beelden worden vertoond, al is er helaas geen livestream. Madame heeft in elk geval al wel voorzorgsmaatregelen getroffen, want haar Insta is ineens helemaal leeg. Iets te verbergen? Wordt dus vervolgd!

Het item bij RTL Boulevard

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties