Eat, sleep, terug naar je chick, repeat: André Hazes naar verluidt WEER terug bij Monique Shownieuws
Auteur
25/10/2022 14:30

Eat, sleep, terug naar je chick, repeat: André Hazes naar verluidt WEER terug bij Monique


Om met de dappere woorden van CJ in huis te vallen: ah shit, here we go again. André Hazes zou namelijk weer eens een terugval hebben gehad. Nee, niet naar drank of drugs, maar naar Monique Westenberg. Daar was 'ie al eens mee samen en daar kreeg hij ook een zoontje mee, waarna Dreetje zin kreeg in ander vlees en er vandoor ging met Bridget. Dat waren 3 fantastische weken, waarna hij weer met hangende pootjes naar Monique terugging.

Dat bleek echter niet lang te duren, want daar was Sarah van Soelen! De dikgelipte influencer die het hart van André wist te stelen, en waarmee hij nachtenlang aan de coke en de wodka zat. Dat bleek echter ook geen succes want na een tijdje in het buitenland de afkickkliniek te hebben gezeten had Dreetje ineens nog een nieuwe vriendin. Een soort van kopie van Sarah, en ook haar naam was hetzelfde.

Moet 'ie ook allemaal lekker zelf weten, maarrrrrr ons aller Yvonne Coldeweijer weet het inmiddels zeker: die relatie met Sarah numero 2 is inmiddels uit want André en Monique gaan het weer opnieuw proberen. Relatietherapie erbij en gaan met die banaan. Naar het schijnt omdat dat voor zijn imago beter is aangezien die nogal wat klappen heeft gehad in de docuserie, en omdat "heel Nederland daarop zit te hopen". We hebben hier op de redactie overigens even geturfd: de enige die er bij ons op hoopt is Blije. Als hij door moet gaan voor 's lands gemiddelde is dan staat ons nog wat te wachten. Er gingen eerder al geruchten over dat André en Monique in de documentaire zouden trouwen. Da's niet gelukt, maar wellicht in blessuretijd?

Hoe dan ook, wordt vervolgd, zin in, en je kunt alvast inzetten op wanneer Dré er weer vandoor gaat met een ander mokkel met opgespoten lippen. Wij zetten in op 14 november.

Instagram/lifeofyvonne
Instagram/lifeofyvonne
Instagram/lifeofyvonne
Instagram/lifeofyvonne

Onlangs waren ze samen in Disneyland Parijs

Trending vandaag

Trending vandaag

Meer over
Delen

Reacties

Reacties