BIOS uitlezen...
Bizarre onthullingen in docu André Hazes Jr.: 8 gram coke, 2 flessen wodka en 60 uur wakker Shownieuws BSR Agency
Auteur
20/10/2022 11:01

Bizarre onthullingen in docu André Hazes Jr.: 8 gram coke, 2 flessen wodka en 60 uur wakker


Jawel, Dreetje Hazes lijkt weer helemaal terug van weggeweest, want gisteravond was de première van zijn real-life soap annex documentaire op Videoland, waarbij hij werd gevolgd tijdens een nogal turbulente periode. Drugs, drank, vaker van vriendin wisselen dan van onderbroek en uiteraard de zo'n beetje dagelijkse dosis juice die over hem naar buiten kwam: Hazes was vaker in het nieuws dan wie dan ook.

Nu is er dus die real-life documentaire, waarin een aantal behoorlijk bizarre onthullingen zitten. Wat dacht je bijvoorbeeld van 60 uur lang doorhalen op 8 gram coke en 2 flessen wodka? Toch geen lullige dosis, naar wij dachten.

In Shownieuws werd de docu besproken

Sappie erbij?

Over die juice had onze Dreetje nog wel het een en ander te melden, hij haalde in zijn documentaire namelijk knetterhard uit naar Yvonne Coldeweijer.

Bijvoorbeeld zo’n Life of Yvonne. Die heeft het dan twee keer goed over mij gehad met bepaalde dingen en die heeft – dat durf ik echt te zeggen en met alles kan ik dat aantonen – 80 procent niet waar. Maar iedereen gelooft ook die 80 procent, omdat mevrouw het twee keer goed heeft gehad. [...] Het maakt niet uit hoe ze erachter komt, of het nou gaat met spionnen of wat dan ook. Dan kan ik bijna nog respect voor je hebben, al breng je teringnieuws, dat ik denk: ik vind het knap van je. Maar de leugens, die trek ik gewoon echt heel slecht. Dan is het wel moeilijk wat ik nu aan het doen ben: de hele tijd stil blijven.

Dat snappen we ook best, maar wat André hier wél even vergeet is dat de complete serie haast wel door Yvonne Coldeweijer geregisseerd lijkt te zijn, want tot zover lijkt al haar juice te kloppen. Niet echt een handige uitspraak dus, en ook Yvonne vond daar wat van. Ook deed ze even uit de doeken met wie André zijn drank-en-drugsbinge had gedaan:

Instagram/lifeofyvonne
Instagram/lifeofyvonne
Instagram/lifeofyvonne

Fissa!

Uiteraard werd de première van de docu wél flink gevierd, rode loper en alles, bij Pathé Tuschinski in Amsterdam. Daar ontbraken wel een paar bekende gezichten (zijn zus Roxeanne, André's nieuwe vriendin, zijn ex Monique, om er maar eens drie te noemen) maar half bekend Nederland had zich flink opgedoft. 

André had een pak van Tony Montana geleend

BSR Agency

Rachel gaf de nodige ondersteuning

BSR Agency

Ook Tino kwam een bacootje halen

BSR Agency

Sylvana was er uiteraard ook weer

BSR Agency

Regisseuse Cheeru Mampeay was eveneens aanwezig

BSR Agency

Poll

Poll

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties