Wow: Johnny Depp compleet onherkenbaar zonder baard en snor Shownieuws
Auteur
25/10/2022 11:15

Wow: Johnny Depp compleet onherkenbaar zonder baard en snor


Oké, je hebt het natuurlijk al in de titel gelezen, maar als je onderstaande video in je timeline ergens tegen was gekomen dan had je er waarschijnlijk niet bij stilgestaan dat dit de wereldberoemde acteur annex megapint-drinker Johnny Depp was. Blijkbaar vond hij het tijd om zijn gezichtsbeharing af te scheren, en het resultaat bij Depp is werkelijk een verschil van dag en nacht. Heel de wereld heeft natuurlijk de rechtszaak tussen hem en Amber Heard gevolgd, en zijn sik en snorretje waren ondertussen bijna iconisch geworden.

In de comments onder de video, gepost op TikTok, ging het dan ook behoorlijk los over of het hem wel of niet was. Volgens sommigen heeft hij het scheermes ter hand genomen voor een nieuwe film of serie waar hij momenteel mee bezig zou zijn. Of een reclamespotje voor Gilette, dat kan natuurlijk ook.

De video in kwestie

Dat is 'm echt niet!

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties